Qendër e programit FamilySearch

St Maries Idaho FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ID_StMaries@familyhistorymail.org
201 South 23rd Street
St Maries, ID 83861-1337
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T, 10am-2pm; W 10am-8pm; Closed Major Holidays

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.