Qendër e programit FamilySearch

Preston Idaho South FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ID_PrestonSouth@familyhistorymail.org
55 E 1st South
Preston, ID 83263
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

If you need to come other than the above open hours or to schedule a group, please call Judy Mitchell, 208-851-0156.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.