Qendër e programit FamilySearch

Moscow Idaho FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ID_Moscow@familyhistorymail.org
1657 South Blaine Street
Moscow, ID 83843-8308
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Holiday Closures: All major holidays, Thanksgiving Week, Christmas Week and New Year's Eve. Automatic doors to FamilySearch Center now available: Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Chromebooks
  • Computers
  • Local books or records
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Klasat e ardhshme

Workshop
February 27, 2024 | 19:00
Workshop is a hands-on opportunity to do family history
Organizing Your Research
March 12, 2024 | 19:00
Workshop
March 26, 2024 | 19:00
Workshop is a hands-on opportunity to do family history

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.