Qendër e programit FamilySearch

Logan Iowa FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IA_Logan@familyhistorymail.org
2629 260th Street
Logan, IA 51546-6001
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

W 6:30-8:30p.m.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.