Qendër e programit FamilySearch

Douglas Georgia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

GA_Douglas@familyhistorymail.org
200 Chester Avenue North
Douglas, GA 31533-3518
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Beginning January, 2016: Wednesdays 5:30 pm - 7:30 pm. For appointments: call or text Coline Corbitt at 912-422-8044 or Renee Elliott at 912-381-7407.; week of Holidays

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.