Qendër e programit FamilySearch

Cartersville Georgia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

GA_Cartersville@familyhistorymail.org
870 Peeples Valley Road Northeast
Cartersville, GA 30121-5037
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wednesday 7:00 PM to 9:00 PM, other times available by Appointment. Call 770-608-9786 for Appointment; .

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.