Qendër e programit FamilySearch

Marathon Florida FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

FL_Marathon@familyhistorymail.org
6700 Overseas Highway
Marathon, FL 33050
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Th 9am-12pm. or by appointment (305)394-7985

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.