Qendër e programit FamilySearch

St Petersburg Florida FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

FL_StPetersburg@familyhistorymail.org
9001 106th Ave N
Largo, FL 33777
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open Sunday from 1:00 PM to 3:30 PM for members only of the Church of Jesus Christ of Latter Day Saints.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.