Qendër e programit FamilySearch

Lakeland Florida FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

FL_Lakeland@familyhistorymail.org
5850 Lakeland Highlands Road
Lakeland, FL 33813-3811
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Local books or records
  • Microfilm reader
  • Photo scanner
  • Printer

Klasat e ardhshme

Discovery Day March 2024
March 09, 2024 | 09:00
We are hosting a number of classes to learn FamilySearch skills! Stay tuned for further information as we approach this date!

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.