Qendër e programit FamilySearch

Jacksonville Florida East FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

FL_JacksonvilleEast@familyhistorymail.org
7665 Fort Caroline Road
Jacksonville, FL 32277-2214
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

General Conference for the Church of Jesus Christ of Latter Day Saints will be held on April 6th and 7th. The Center will be closed on April 6th and will reopen on Tuesday, April 9th.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.