Qendër e programit FamilySearch

Brooksville Florida FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

FL_Brooksville@familyhistorymail.org
21043 Yontz Road
Brooksville, FL 34601-1677
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open 3rd Friday 9 to noon, 2nd Saturday 9 to noon and Sunday 12 noon by appt: Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.