Qendër e programit FamilySearch

Glenwood Springs Colorado FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CO_GlenwoodSprings@familyhistorymail.org
409 29th Street
Glenwood Springs, CO 81601-4474
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wed 7 to 8:30pm; or may call for appointments 945-6093; 4th Of July Closed

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.