Qendër e programit FamilySearch

Colorado Springs Colorado North FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CO_ColoradoSpringsNorth@familyhistorymail.org
8710 Lexington Dr
Colorado Springs, CO 80920-4309
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

We can open at other days and times by appointment. Closed for Inclement Weather when School Districts 20 or 38 is Closed.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Klasat e ardhshme

Watch for Classes coming in 2024!
August 10, 2024 | 09:00
New Classes in 2024 will be announced soon.

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.