Qendër e programit FamilySearch

Maricopa Arizona FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AZ_Maricopa@familyhistorymail.org
37280 West Bowlin Road
Maricopa, AZ 85138
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wednesdays 7:00PM to 9:00PM; Saturday 10:00AM to 12:00PM; Closed Dec.25 and 26 and Jan.1 and 2.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.