Qendër e programit FamilySearch

Seattle Washington North FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

WA_SeattleNorth@familyhistorymail.org
5701 8th Avenue Northeast
Seattle, WA 98105-2748
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Closed the following times: holidays, last two weeks of August, Thanksgiving week, and the last two weeks of December.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.