Qendër e programit FamilySearch

Riverside Washington FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

WA_Riverside@familyhistorymail.org
34221 North Newport Highway
Chattaroy, WA 99003
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Closed July 3rd, November 27th, and December 18th & 25th, 2024. May also close unexpectedly due to bad weather/roads or staff illness.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.