Qendër e programit FamilySearch

Salt Lake Mount Olympus FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

carie.woodbury@gmail.com
3510 S 3610 E
Salt Lake City, UT 84109-3219
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.