Qendër e programit FamilySearch

Alpine Utah North FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

UT_AlpineNorth@familyhistorymail.org
1125 E Alpine Blvd
Alpine, UT 84004
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Appointments required for Wednesday hours and Monday evenings. Reservations encouraged for providing any needed research or scanning support. : Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Chromebooks
  • Computers
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.