Qendër e programit FamilySearch

Pampa Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Pampa@familyhistorymail.org
411 E 29th Ave
Pampa, TX 79065-3057
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Thursdays 7:00-9:00pm; Closed the last two weeks of December.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.