Qendër e programit FamilySearch

Eagle Pass Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_EaglePass@familyhistorymail.org
2355 Maria Del Refugio Drive
Eagle Pass, TX 78852-3853
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

W 6pm-8pm; Sat 10am-5pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.