Qendër e programit FamilySearch

Bastrop Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Bastrop@familyhistorymail.org
140 Tahitian Drive
Bastrop, TX 78602-4646
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

W 6:30pm-8:30pm; Sun 11:00am-12:30pm; On Stake and General Conference Sundays. Most Holidays

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.