Qendër e programit FamilySearch

Pottstown Pennsylvania FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PA_Pottstown@familyhistorymail.org
93 Maugers Mill Rd
Pottstown, PA 19464-1501
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

NOTE: Center will be CLOSED on THE FOLLOWING DATES: JULY 7, 2024 and OCTOBER 6, 2024

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Microfilm reader
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.