Qendër e programit FamilySearch

Columbus Ohio South FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OH_ColumbusSouth@familyhistorymail.org
2135 Baldwin Road
Reynoldsburg, OH 43068-3630
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Thur 11am-3pm; Wed 6pm-9pm; Sat 11am-3pm; See website page for planned closures

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.