Qendër e programit FamilySearch

Canton Ohio FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OH_Canton@familyhistorymail.org
735 Easthill St SE
North Canton, OH 44720-4313
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Also open by appointment. Closed for most holidays and conference Saturday in April and October.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.