Qendër e programit FamilySearch

Middletown Ohio FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OH_Middletown@familyhistorymail.org
4930 Central Ave
Middletown, OH 45044-5425
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

One may call 513-465-4401 and leave a voice message or send a text to make sure the center is open or to schedule an appointment.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.