Qendër e programit FamilySearch

Mansfield Ohio FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OH_Mansfield@familyhistorymail.org
1951 Middle Bellville Road
Mansfield, OH 44904-1656
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

6Pm-8PM WEDNESDAY; Closed Thanksgiving week, and the last two weeks of December through the first week in January.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.