Qendër e programit FamilySearch

Lisbon Ohio FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OH_Lisbon@familyhistorymail.org
7250 Lisbon Rd
Lisbon, OH 44432-9323
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T-F By appt 330-424-5541

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.