Qendër e programit FamilySearch

Lima Ohio FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OH_Lima@familyhistorymail.org
1195 Brower Road
Lima, OH 45801-2303
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

M Noon-2pm; W 6:30-8:30pm. Other hours by appt; Closed major holidays and holiday weekends. Also closed for winter snow and ice storms. Closed April 1, 2013.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.