Qendër e programit FamilySearch

National Underground Railroad Freedom Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OH_freedomcenter@familyhistorymail.org
50 East Freedom Way
Cincinnati, OH 45202-3913
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open on Martin Luther King Day, 10:00 a.m. to 5:00 p.m.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.