Qendër e programit FamilySearch

Buffalo New York FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NY_Buffalo@familyhistorymail.org
1424 Maple Road
Buffalo, NY 14221
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Second Saturday a class will be held from 10-2 which will require registration. To register call 716-633-6217. The Center will be closed on fifth Saturdays.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.