Qendër e programit FamilySearch

Boulder City Nevada FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NV_BoulderCity@familyhistorymail.org
916 5th Street
Boulder City, NV 89005-3706
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tuesdays 10:00 am to 1:00 pm and Thursdays 10:00 am to 1:00 pm; Thanksgiving week, one week before and after Christmas and July and August

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.