Qendër e programit FamilySearch

Aurora Missouri FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MO_Aurora@familyhistorymail.org
16922 Highway 39
Aurora, MO 65769-6319
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

By appointment only - please call (417) 440-9134 to schedule; Thanksgiving, Christmas and New Years

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.