Qendër e programit FamilySearch

Lakeville Minnesota FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MN_Lakeville@familyhistorymail.org
18460 Kachina Ct
Lakeville, MN 55044
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM
Facebook

Oraret

Monthly: 2nd & 4th Wednesdays - 9:00am to 3:00pm 2nd & 4th Thursday evenings - 6:00pm to 9:00pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.