Qendër e programit FamilySearch

St Joseph Michigan FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MI_StJoseph@familyhistorymail.org
3653 Niles Road
St Joseph, MI 49085-8614
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wednesday from 6:30pm-8:30 for more information call 269-588-2295; Holidays including week of Thanksgiving, Week of Christmas and New Years

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.