Qendër e programit FamilySearch

Marinette Wisconsin FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

WI_Marinette@familyhistorymail.org
1620 46th Avenue
Menominee, MI 49858-1036
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

W 6:pm-8pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.