Qendër e programit FamilySearch

Marquette Michigan FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

dewjones49@gmail.com
350 Cherry Creek Road
Marquette, MI 49855
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Will open by appointment. Call or text Family Search Center Director Dewey Jones at 906 361-9651: Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.