Qendër e programit FamilySearch

Grand Blanc Michigan FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MI_GrandBlanc@familyhistorymail.org
4285 McCandlish Rd
Grand Blanc, MI 48439-1806
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

2024 HOLIDAY CLOSINGS NEW YEARS: JAN 1-9 SPRING BREAK: MAR 25-29 SUMMER BREAK: JUN 24-JUL 5 HOLIDAY BREAK: NOV 25-JAN 3, 2025

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.