Qendër e programit FamilySearch

Baltimore Maryland FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MD_Baltimore@familyhistorymail.org
120 Stemmers Run Road
Baltimore, MD 21221-3403
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

The Center is temporarily closed for remodeling. We will update this page with hours of operation when the Center reopens.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.