Qendër e programit FamilySearch

Sulphur Well Kentucky FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

KY_SulphurWell@familyhistorymail.org
206 Mitchell Edwards Road
Sulphur Well, KY 42129-8203
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Call 270-361-8597 for appointment. ; Holidays that fall within the hours designated. Also, extreme weather may cause closures.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.