Qendër e programit FamilySearch

Phillipsburg Kansas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

KS_Phillipsburg@familyhistorymail.org
620 7th Street
Phillipsburg, KS 67661-2124
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open Tues. and Wed 5pm-9pm -- Call MarDee @ 785-543-7914/ and Sundays 8:30am-9:45am and by appointment for other times.; Most holidays and when Wednesday falls the day before Thanksgiving and Christmas

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.