Qendër e programit FamilySearch

Hays Kansas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

KS_Hays@familyhistorymail.org
2901 Canal Boulevard
Hays, KS 67601-1736
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wednesday: 7 pm to 8 pm; Christmas and New Year's Day

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.