Qendër e programit FamilySearch

New Albany Indiana FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IN_NewAlbany@familyhistorymail.org
1534 Slate Run Road
New Albany, IN 47150-6210
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open the first Thursday of every month from 12-3pm and the second Sunday of every month from 2-5pm. We are also open by appointment.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.