Qendër e programit FamilySearch

Shoshone Idaho FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ID_Shoshone@familyhistorymail.org
505 N Greenwood Street
Shoshone, ID 83352-5432
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T 12pm-5pm & 7-8:30-pm; W 7pm-8:30pm; Th 10am-2pm; Holidays

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.