Qendër e programit FamilySearch

Meridian Idaho East FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ID_MeridianEast@familyhistorymail.org
11443 W McMillan Road
Boise, ID 83713
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wednesday night 7:00 PM to 9:00 PM is reserved by appointment for youth groups

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.