Qendër e programit FamilySearch

Storm Lake Iowa FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IA_StormLake@familyhistorymail.org
712 Highway 110
Storm Lake, IA 50588
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open third Thursday of every month from 5:30pm - 7:30 pm: Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.