Qendër e programit FamilySearch

Milledgeville Georgia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

GA_Milledgeville@familyhistorymail.org
1700 North Jefferson Street Northeast
Milledgeville, GA 31061-2226
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

W 6:30 pm - 7:30 pm; Sunday: 12:15 pm -1:15 pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.