Qendër e programit FamilySearch

Rangely Colorado FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CO_Rangely@familyhistorymail.org
123 High St
Rangely, CO 81648
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

M,Th-Sat by appt; T-W 7pm-8:30pm; Closed for Christmas and New Year's.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.