Qendër e programit FamilySearch

Valle del Mezquital Mexico FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MX_ValleDelMezquital@familyhistorymail.org
Calle Desagüe Nte 13
III Demarcación
Tepatepec, Hidalgo 42660
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Martes, Jueves Y Viernes 6:00-8:00 p.m. Y Domingo 5:00-7:00 p.m.

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.