Qendër e programit FamilySearch

Cancún México Kabáh FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MX_CancunKabah@familyhistorymail.org
Piscis 200A, 41
Cancun, Quintana Roo 77507
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

L 2-5PM, M 5:30-10PM, MI 5:30-10PM, J 6-10PM, V 5:30-10PM, D 6-10PM, ; SABADO

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.