Qendër e programit FamilySearch

Cancún México FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MX_Cancun@familyhistorymail.org
Calle 8 Por 11 y Calle 6
Cancun, Quintana Roo 77504
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.